Νεα

Η Marine Tours αναδείχθηκε στις 206 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

H Μarine Tours έδωσε και φέτος το «παρών» στο Repositioning Greece Part 5: Eclectic Hospitality, στο Ecali Club!

Η Marine Tours στήριξε για άλλη μία χρονιά, ως Platinum Sponsor, το συνέδριο με θέμα "Shipping Finance & Capital Markets, The Shipping Finance Alternatives in 2019", το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 10/1/19, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Φέτος τα Χριστούγεννα, αντί δώρων, αναλάβαμε την παραγωγή μοναδικών παραμυθιών του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τα οποία προσφέραμε σε πελάτες και σε συνεργάτες μας.

Με μεγάλη χαρά, και φέτος, η Marine Tours υποστήριξε, ως Gold Sponsor, το Annual Forum 2018 της Women's International Shipping and Trading Association Hellas, με θέμα “Shipping sustains the sustainable goals”.

Η Marine Tours, που έχει συνδέσει έντονα το όνομά της τα τελευταία έτη με τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη χορηγική της συνεργασία με το Kavouri Tennis Club για την περίοδο 2018-19.

Η κορυφαία διεθνής έκθεση Ναυτιλίας παρουσίασε εξαιρετικό ενδιαφέρον με περισσότερους από 2,200 εκθέτες και περίπου 50,000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

H Marine Tours, υπερήφανος χορηγός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και επίσημος ταξιδιωτικός οργανισμός της Ομάδας από το 2015, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση του χορηγικού της πακέτου για τα επόμενα τέσσερα έτη.

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Ναυτιλιακού Συνεδρίου “6th Maritime Trends Conference”, το οποίο διοργανώθηκε στις 05 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel Athens, από τον εξειδικευμένο -στη διαχείριση ναυτικών ταξιδιών- Οργανισμό, Marine Tours και υπό την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Deree & Alba – The American College of Greece.

Για 6η συνεχή χρονιά, η Marine Tours διοργανώνει τοΣυνέδριο Ναυτιλίας “Maritime Trends Conference”, το οποίο θα διεξαχθεί στις5 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel Athens, υπό την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Deree & Alba– The American College of Greece.

Όπως κάθε χρόνο, η φετινή διοργάνωση θα εστιάσει στις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου πόρου, αναπτύσσοντας παράλληλα τα πλέον κρίσιμα ζητήματα της σύγχρονης Ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Σελίδα 1 από 4

Γιατί Εμάς

Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών (TMC).
CRM (Crew Rotation Management).
Εξειδικευμένο προσωπικό στη ναυτιλία και στην διοίκηση εταιρικών ταξιδιών.

Περισσότερα...

Η Ιστορία μας

Το 1980 ιδρύθηκε, το πρώτο γραφείο της Marine Tours ξεκινώντας την λειτουργία του στην περιοχή Πειραιά. Βασικός στόχος της επιχείρησης εκείνη την περίοδο ήταν να λειτουργήσει στο χώρο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών εξυπηρετώντας τις ναυτιλιακές εταιρείες στην ευρύτερη ζώνη του Πειραιά

Περισσότερα...