Η Marine Tours λαμβάνει το Πιστοποιητικό Μείωσης Εκπομπών του Άνθρακα απο τον Όμιλο Lufthansa

Από την 1η Μαΐου 2024, η Marine Tours γίνεται ο πρώτος Ταξιδιωτικός Οργανισμός στην Ελλάδα που λαμβάνει το Πιστοποιητικό Μείωσης Εκπομπών Άνθρακα από τον Όμιλο Lufthansa για την αγορά βιώσιμων αεροπορικών ναύλων – Sustainable Aviation Fuel (SAF) στα εταιρικά ταξίδια.

Η ανάπτυξη και χρήση του Sustainable Aviation Fuel (SAF) είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αερομεταφορών με ουδέτερη εκπομπή CO2. Το “SAF” είναι ο γενικός όρος για όλα τα αεροπορικά καύσιμα που παράγονται χωρίς τη χρήση ορυκτών πρώτων υλών, όπως αργό πετρέλαιο ή φυσικό αέριο. Η τρέχουσα γενιά SAF που χρησιμοποιείται πιο συχνά παράγεται κυρίως από βιογενή κατάλοιπα, όπως χρησιμοποιημένα μαγειρικά έλαια και υπολείμματα λίπους.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινωνουμε αυτή τη συνεργασία, η οποία:

  • στοχεύει στην προώθηση βιώσιμων πρακτικών στα εταιρικά ταξίδια συμβάλλοντας ουσιαστικά στο πρόγραμμα Sustainable Aviation Fuel (SAF) του Ομίλου Lufthansa.
  • δηλώνει έμπρακτα τη δέσμευσή μας να καλλιεργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον στη διαχείριση των εταιρικών ταξιδίων, δίνοντας έμφαση στην αποτελεσματική χρήση των πόρων κατά τον προγραμματισμό των ταξιδιών των πελατών μας και παρέχοντας ευκαιρίες για αντιστάθμιση των εκπομπών CO2.

Στη Marine Tours, η Βιωσιμη Ανάπτυξη είναι μέρος του DNA μας. Έχουμε ενσωματώσει προληπτικά στις διαδικασίες μας τις αρχές του ESG, δημοσιεύουμε εκθέσεις βιωσιμότητας και στηρίζουμε τις προσπάθειες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον στην ταξιδιωτική αλυσίδα. Ταυτόχρονα, υποστηρίζουμε τα εταιρικά ταξίδια με σαφή σκοπό και τα μετατρέπουμε σε πολύτιμο στρατηγικό εργαλείο εταιρικής υπευθυνότητας. Με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της ταξιδιωτικής πολιτικής που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους, διασφαλίζοντας ότι η διαχείριση των ταξιδιών τους θα γίνεται άμεσα και προπάντων αποτελεσματικά.

Σας προσκαλούμε να συμβάλετε στον σκοπό μας για ένα βιώσιμο μέλλον στα εταιρικά ταξίδια!