Τα νέα μας

NEWSROOM
8 Σεπτεμβρίου 2020

IMO – Συντονισμένες προσπάθειες για άμεση αντικατάσταση πληρωμάτων & επαναπατρισμό των ναυτικών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΜΟ, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με βασικό θέμα τον συντονισμό των προσπαθειών για την επίλυση του προβλήματος αντικατάστασης των πληρωμάτων και τον επαναπατρισμό των ναυτικών.
6 Ιουλίου 2020
Ανοιχτή επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου, Κωνσταντίνου Οικονόμου

Ανοιχτή επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου, Κωνσταντίνου Οικονόμου

Αγαπητοί μας Συνεργάτες, Εύχομαι η «επιστροφή στην κανονικότητα» να σας βρίσκει πρωτίστως υγιείς, δυνατούς και ακμαίους μπροστά στο ξεκίνημα της επόμενη μέρας. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η […]
21 Ιουνίου 2019

H Marine Τours, υποστηρικτής του 6ου Repositioning Greece: “Innovation Business Gala”, με θέμα την καινοτομία, στο εκπληκτικό Ecali Club

H Μarine Tours, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στη ΝΑ Ευρώπη, υποστηρίζοντας με συνέπεια την καινοτομία και την ανάδειξη νέων ιδεών με σκοπό την προαγωγή της ελληνικής επιχειρηματικότητας, έδωσε το «παρών», στο 6ο Repositioning Greece: “Innovation Business Gala”, ως Gold Sponsor, που πραγματοποιήθηκε στο The Ecali Club, στις 20 Ιουνίου 2019.
20 Ιουνίου 2019

Η Marine Tours στηρίζει το Your Directors Club, ως Diamond Partner

H Marine Tours, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με χαρά υποστηρίζει την προσπάθεια του Your Directors Club, μιας premium και αποκλειστικής κοινότητας υψηλόβαθμων και C-Level στελεχών, ως Diamond Partner.
11 Ιουνίου 2019

Η Marine Tours έδωσε δυναμικά το «παρών» ως Official Travel Partner, στο Greek Maritime Golf Event 2019, στο Costa Navarino

To Greek Maritime Golf Event πραγματοποιήθηκε, στο εκπληκτικό Costa Navarino, το Σάββατο και την Κυριακή, 8 και 9 Ιουνίου, με παρουσία εκλεκτών μελών από το χώρο της Ναυτιλίας, μαζί με τις οικογένειές τους, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό διάλειμμα golf.
22 Μαΐου 2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και γόνιμα συμπεράσματα για τον ναυτιλιακό κλάδο, το 7o συνέδριο Maritime Trends Conference

Με πρωτοφανή επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 7th Maritime Trends Conference, το οποίο διοργανώθηκε στις 18 Μαΐου 2019, από τη Marine Tours με την υποστήριξη της Etihad Airways και υπό την Ακαδημαϊκή Αιγίδα των Deree – The American College of Greece και Alba Graduate Business School, The American College of Greece.
11 Απριλίου 2019

Η Marine Tours, ο πρώτος ταξιδιωτικός οργανισμός – μέλος του Ε.Ι.Ε.Π.

Η Marine Tours είναι πλέον και επίσημα μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.
9 Απριλίου 2019

Η Marine Tours στηρίζει το Greek Shipping Hall of Fame για 3η συνεχόμενη χρονιά

To Annual Greek Shipping Hall of Fame γιόρτασε για άλλη μια χρονιά την Ελληνική ναυτιλία και απέδωσε φόρο τιμής στις ιστορικές προσωπικότητες που συνεισέφεραν στη διαμόρφωσή της. Η Marine Tours με περισσότερα από 39 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ναυτιλίας, στηρίζει παραδοσιακά τη ναυτιλιακή κοινότητα, υποστηρίζοντας για άλλη μια χρονιά, ως χορηγός, την εκδήλωση.