parallax background

Υπερήφανα δίπλα σας

Η Marine Tours βρίσκεται πάντα δίπλα στους οργανισμούς και τα ταξίδια τους, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση των εταιρικών τους στόχων. Έτσι, αποτελεί σήμερα με υπερηφάνεια τον στρατηγικό συνεργάτη των μεγαλύτερων Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακών Εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

parallax background

Η Marine Tours με λίγα λόγια

Η Marine Tours ιδρύθηκε το 1980. Μέσα από τη διαρκή εξέλιξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της, αναδείχθηκε σε ηγέτιδα εταιρεία Travel Management με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα ταξίδια πληρωμάτων και ναυτιλιακών στελεχών (Marine & Offshore Travel) καθώς και επιχειρήσεων (Corporate Travel), ενώ ταυτόχρονα διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στις υπηρεσίες MICE.

Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αεροπορικών εισιτηρίων στην ελληνική αγορά, ενώ έχει λάβει ποικίλες διακρίσεις και βραβεία από τους πιο αξιόπιστους διεθνείς οργανισμούς για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της και την επιχειρηματική της ανάπτυξη.

parallax background

Το όραμά μας

Να αποτελούμε τον στρατηγικό σας συνεργάτη που θα ενδυναμώνει και θα υποστηρίζει πολύπλευρα τον οργανισμό σας με στόχο την εκπλήρωση της αποστολής του.

Η υπόσχεσή μας

Travel. Inspire. Empower.

Να μετατρέπουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους σε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας δεν είναι απλά μια θεωρητική προσέγγιση. Oρίζουν τόσο την επιχειρησιακή μας λειτουργία, όσο και την τελική ταξιδιωτική εμπειρία που απολαμβάνει κάθε πελάτης μας.

Άνθρωποι

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους. Η αρχή αυτή δεν περιορίζεται μόνο στα στελέχη μας, αλλά και σε συνεργάτες, προμηθευτές και κάθε άλλον εμπλεκόμενο στην ταξιδιωτική εμπειρία που σας προσφέρουμε.

Αφοσίωση

Είμαστε πρωτίστως οι πιστοί σας συνεργάτες που αγκαλιάζουμε τους στρατηγικούς σας στόχους. Με προσήλωση και βαθιά ενσυναίσθηση, κατανοούμε τις ανάγκες του οργανισμού σας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Ανταπόκριση

Στον τομέα μας, η ταχύτητα ανταπόκρισης είναι καθοριστική για την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και για το επίπεδο των υπηρεσιών μας συνολικά. Υποστηρίζουμε άμεσα κάθε σας ανάγκη, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, σε οποιοδήποτε μήκος ή πλάτος του κόσμου.

Αποτελεσματικότητα

Μια έννοια-κλειδί για εμάς. Αποτελεί τον κοινό παρονομαστή και τη συνεκτική ουσία σε ό,τι και αν κάνουμε. Γι’ αυτό τη διασφαλίζουμε με κάθε τρόπο. Με μοναδική συνέπεια και ποιότητα υπηρεσιών. Με επένδυση σε τεχνολογίες αιχμής.

Η διαδρομή μας

Από την ίδρυσή της το 1980 στον Πειραιά μέχρι σήμερα που έχει κατακτήσει την κορυφή της ελληνικής αγοράς, η Marine Tours δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται, κάνοντας πραγματικότητα το όραμα των ιδρυτών της για έναν πρότυπο ταξιδιωτικό οργανισμό με πρωταγωνιστική θέση εντός και εκτός Ελλάδας.

Γνωρίστε την ιστορία μας >

parallax background

Γιατί Marine Τours

Πιστοποίηση και βραβεύσεις

Διακρίσεις που επισφραγίζουν τη δέσμευσή μας σε εσάς.

Οι πιστοποιήσεις που διαθέτουμε αντανακλούν την εσωτερική μας δέσμευση για υπηρεσίες υψηλότατης ποιότητας, που κάνουν τη διαφορά για εσάς. Ταυτόχρονα, είμαστε ένας από τους πλέον πολυβραβευμένους ταξιδιωτικούς οργανισμούς.

Οι διακρίσεις μας αντικατοπτρίζουν την επιχειρηματική αριστεία μας, η οποία αναγνωρίζεται, πέρα από τους πελάτες μας, και από τους σημαντικότερους προμηθευτές και φορείς της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική Ποιότητας εδώ.

parallax background

Η ομάδα μας

To θεμέλιο της επιτυχίας μας.

Οι άνθρωποί μας είναι το σημαντικότερο κεφάλαιό μας. Για αυτό, στοχεύουμε πάντα στην προσέλκυση των καλύτερων στελεχών της αγοράς, αλλά και στη διαρκή εκπαίδευση και εξέλιξή τους, σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον.

Γνωρίστε τα στελέχη μας >

parallax background

Υπευθυνότητα

Για εμάς η επιχειρηματική αριστεία προϋποθέτει την υπευθυνότητα.

Η υπεύθυνη ματιά μας εστιάζει στην Κοινωνία και τον Άνθρωπο, με έμφαση στην Εκπαίδευση και το Παιδί, στο Περιβάλλον, αλλά και στα εσωτερικά πρότυπα λειτουργίας μας, με την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών εταιρικής διακυβέρνησης.

Γνωρίστε τις ΕΚΕ δράσεις μας >

Υπευθυνότητα

Για εμάς η επιχειρηματική αριστεία προϋποθέτει την υπευθυνότητα.

Η υπεύθυνη ματιά μας εστιάζει στην Κοινωνία και τον Άνθρωπο, με έμφαση στην Εκπαίδευση και το Παιδί, στο Περιβάλλον, αλλά και στα εσωτερικά πρότυπα λειτουργίας μας, με την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών εταιρικής διακυβέρνησης.

Γνωρίστε τις ΕΚΕ δράσεις μας >

Καριέρα στη Marine Tours

Πολλά σημαντικά στελέχη του κλάδου μας εκφράζουν την επιθυμία τους να δουλέψουν μαζί μας. Πέρα από την ηγετική θέση μας στην αγορά, αναγνωρίζουν σε εμάς ένα άριστο περιβάλλον, που προσφέρει ευκαιρίες διαρκούς εξέλιξης και ένα συναρπαστικό αντικείμενο εργασίας.

Γιατί μας προτιμούν >

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη φιλοσοφία, την αποστολή και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της Marine Tours.