H Marine Tours, χορηγός του Greek του Shipping Hall of Fame 2024

Η Marine Tours στήριξε, για ακόμη μία χρονιά, ως χορηγός, την ετήσια Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου του Greek Shipping Hall of Fame, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η λαμπερή αυτή εκδήλωση, πραγματοποιείται με στόχο να τιμήσει τις εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν διαμορφώσει καθοριστικά τον χώρο της ελληνικής ναυτιλίας μέσα από την επιχειρηματική τους πορεία, αφήνοντας σημαντικό αποτύπωμα και κληρονομιά στους νέους πρωταγωνιστές του κλάδου.

Κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού ναυτιλιακού κόσμου και οι διεθνείς εταίροι τους παρευρέθηκαν στη λαμπερή εκδήλωση, όπου αναδείχθηκαν σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής ναυτιλίας. Οι 2 νέοι Εισαχθέντες που τιμήθηκαν για το όραμα και τη συμβολή τους στον κλάδο στο «Πάνθεον της Ναυτιλίας» είναι οι εφοπλιστές Δημήτρης Μανιός (1952-1995)και Μιχάλης Πνευματικός Κασιώτης (1883-1969).

Εκτός από τον εορτασμό της ελληνικής ναυτιλίας και τον φόρο τιμής σε μερικές από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της, η εκδήλωση του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας σηματοδότησε επίσης τα 200 χρόνια από το θάνατο του Λόρδου Βύρωνα τον Απρίλιο του 1824, εστιάζοντας στη δέσμευση του διάσημου ποιητή για την ελευθερία της Ελλάδας και την αγάπη του για την θάλασσα.

Εκλεκτοί συνεργάτες μας τίμησαν με την παρουσία τους, σε αυτήν την άρτια οργανωμένη εκδήλωση.