Με την “bee for planet” για ένα πιο βιώσιμο αύριο!

Η Marine Tours συνεισφέρει έμπρακτα στην προσπάθεια ενίσχυσης της μελισσοκομίας στον Έβρο, στεκόμενη στο πλευρό των παραγωγών της περιοχής που υπέστησαν καταστροφές από τις  πρόσφατες πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “bee for planet”, και προσφέρουμε στους μελισσοκόμους της περιοχής 1200 κιλά τροφή μελισσών, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την επιβίωση τους αυτόν τον χειμώνα.

Σχετικά με την ενέργεια

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία μεταξύ των οποίων, η  υποστήριξη της βιοποικιλότητας στον Έβρο, αλλά και η ενίσχυση των τοπικών οικογενειών για να συνεχίσουν το σπουδαίο επάγγελμα της μελισσοκομίας.

Σχετικά με τον αντίκτυπο

  1. Προσφέρουμε 1200 κιλά τροφή για τις μέλισσες.
  2. Σώζουμε 120 μελίσσια.
  3. Σώζουμε 2.400.000 μέλισσες.
  4. Θα γονιμοποιηθούν 10.260.000.000 (δις) λουλούδια την ερχόμενη άνοιξη μέσω της επικονίασης.
  5. Βοηθάμε τις οικογένειες των μελισσοκόμων να μείνουν στην περιοχή και να συνεχίσουν την μελισσοκομία. 
  6. Υποστηρίζουμε έμπρακτα την βιοποικιλότητα στον Έβρο.
  7. Συνδράμουμε στην ανάσχεση και αντιστροφή της μείωσης των άγριων επικονιαστών, απαραίτητων για τη διασφάλιση της βιοποικιλότητας.

Καθώς η αξία ενός ζωντανού μελισσιού παράγει 100 φορές την αξία του για την κοινωνία, είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.

Σχετικά με την ΜΚΟ “bee for planet

Η “bee for planet” είναι μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση αφοσιωμένη στην προστασία και ανάδειξη της σημαντικότητας  των μελισσών και των επικονιαστών, καθώς και της αποκατάστασης της βιοποικιλότητας.

Εάν επιθυμείτε να συνεισφέρετε και εσείς σε αυτή την εθνική προσπάθεια,  επικοινωνήστε με την beeforplanet@gmail.com

Μαζί, μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία των μελισσών και του περιβάλλοντος, αφήνοντας μια θετική επίδραση στην κοινότητα.