Συγκίνηση και ενθουσιασμός στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ανώτατων στελεχών, ALL CEO GAME 2017

Με ιδιαίτερη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ALL CEO GAME 2017, που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη Marine Tours, με την υποστήριξη της China Southern Airlines και σε συνεργασία με το CEO CLUB και την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η εκδήλωση ένωσε τους CEOs και τα υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων επιχειρήσεων της Χώρας, κάτω από έναν κοινό σκοπό: την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Οι παίκτες του αγώνα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να σκοράρουν δυνατά, αφού, όσο μεγαλύτερο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τόσο υψηλότερη θα ήταν και η προσφορά της Marine Tours στο Σύλλογο «Φλόγα».

Το «παρών» στον αγώνα έδωσαν φίλοι και συνεργάτες της Marine Tours και του CEO CLUB, στηρίζοντας και αυτοί, με τη σειρά τους, τη «Φλόγα», αφού για κάθε επιπλέον θεατή αντιστοίχως αυξανόταν και το συνολικό ποσό της ενίσχυσης της Marine Tours προς το Σύλλογο!

Με τη λήξη του αγώνα, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, παρέδωσε στην Πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα», κα Μαρία Τρυφωνίδου, την επιταγή ύψους 5.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, χάρη στο ποσό αυτό, η «Φλόγα» θα μπορέσει να προμηθεύσει το χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με ένα παιδιατρικό βίντεο – λαρυγγοσκόπιο, μηχάνημα απαραίτητο για την παρακολούθηση των παιδιών, εν μέσω της ολικής νάρκωσής τους, σε απαιτητικές περιπτώσεις διασωλήνωσης.

Στον σύντομο λόγο τους, οι κ.κ. Οικονόμου και Τρυφωνίδου ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ ειλικρινά, που, με τη συμμετοχή σας, μας βοηθάτε να κάνουμε το όραμα της Μarine Tours θεσμό, χαρίζοντας άπλετα χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Κ.Οικονόμου, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος MarineTours

«Εκ μέρους όλων των γονιών και των παιδιών του Συλλόγου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Marine Tours, που με τη δωρεά της, στέκεται έμπρακτα δίπλα στο έργο μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στην Ελλάδα της κρίσης των επιχειρήσεων, δεν θεωρούμε καθόλου δεδομένη μία τέτοια πρωτοβουλία.»

Μ. Τρυφωνίδου, Πρόεδρος Συλλόγου «Φλόγα»

Σχετικά με τη Marine Tours

H Marine Tours ιδρύθηκε το 1980 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ν.Α. Ευρώπη.

Εξειδικεύεται πλήρως στη διαχείριση των επαγγελματικών ταξιδιών, όντας ο στρατηγικός συνεργάτης των σημαντικότερων Εμπορικών Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακών Εταιριών της Ελληνικής αγοράς.

Η εταιρία, τα τελευταία έτη έφτασε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των €200.000.000, ενώ έχει ήδη λάβει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών τίτλων, από τους πλέον έγκριτους διεθνείς οργανισμούς, για την συμβολή της στην τουριστική αλλά και την εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη.

Το ΑLL CEO GAME, αποτελεί μία πρωτοβουλία της Marine Tours καθώς και πυρήνα των δράσεων της εταιρικής της υπευθυνότητας, με σκοπό τη σύνδεση της επιχειρηματικότητας με την υποστήριξη της κοινωνίας.