Η Marine Tours στην έκθεση του συνεδρίου “Maritime Cyprus 2017” στις 08-11.10.17

H Μarine Tours, συνεπής στην παρουσία της στα δρώμενα της Ναυτιλιακής Κοινότητας, θα συμμετάσχει στην Έκθεση του Συνεδρίου “Maritime Cyprus 2017” που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό στις 9-11 Οκτωβρίου 2017.

Το εν λόγω Συνέδριο διοργανώνεται φέτος για 15η φορά και αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη του Κλάδου από όλες τις σημαντικές ναυτιλιακές αγορές του κόσμου.

Με το μήνυμα “Global at mind. Local at heart.”, η Μarine Tours θα καλωσορίσει τους επισκέπτες της Έκθεσης, παρουσιάζοντάς τους την ιδιαίτερη φιλοσοφία της στο marine & offshore travel, μία φιλοσοφία που την έχει αναγάγει σε στρατηγικό σύμμαχο της Ναυτιλίας επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα στελέχη της εταιρείας και να γνωρίσουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στον τομέα της διαχείρισης ταξιδιών, αποκλειστικά για τον κλάδο της Ναυτιλίας.

Υπηρεσίες που εστιάζουν στην υψηλή ποιότητα, στην αξιοπιστία και προπαντός στην αποτελεσματικότητα, συνάδοντας με την αμιγώς πελατοκεντρική φιλοσοφία της Marine Tours.

Η Μarine Tours θα βρίσκεται στο περίπτερο με τον αριθμό 26.