H Marine Tours έδωσε δυνατό «παρών» στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016

Η Marine Tours, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στη ΝΑ Ευρώπη, πρωταγωνίστησε στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση της Ναυτιλίας «Πoσειδώνια 2016», που διεξήχθη στο Metropolitan EXPO, στις6-10 Ιουνίου 2016.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης της συμμετοχής στα «Ποσειδώνια 2014», η Marine Tours παρουσίασε στους επισκέπτες της φετινής Έκθεσης, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα της διαχείρισης ταξιδιών πληρωμάτων και στελεχών Ναυτιλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Marine Tours έχει μακρά παράδοση στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία, η οποία ξεπερνά τα 35 έτη. Η ναυτική κουλτούρα σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική φιλοσοφία έχουν αναγάγει τη Marine Tours σε στρατηγικό συνεργάτη των ναυτιλιακών εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το περίπτερο της Marine Tours, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού, επιφύλασσε ενδιαφέρουσες εκπλήξεις, στα πλαίσια θεματικών εκδηλώσεων με τίτλο «Ο γύρος του κόσμου σε 3 μέρες», όπου οι επισκέπτες του είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές γαστρονομικές και χορευτικές εμπειρίες, εμπνευσμένες από την Άπω Ανατολή έως τη Νότιο Αμερική!

Τέλος, στα πλαίσια της κοινής συμμετοχής της με την αεροπορική εταιρεία Qatar Airways, η Marine Tours προσέφερε στους επισκέπτες της Έκθεσης, τη δυνατότητα να δοκιμάσουν από κοντά τη βραβευμένη για την άνεση, την πολυτέλεια και τον υψηλό σχεδιασμό “Dreamliner Business Class Seat”.

«Η μεγάλη γιορτή της Ναυτιλίας συγκεντρώνει και φέτος τα βλέμματα όλου του κόσμου στην Αθήνα. Η Marine Tours , ως επί σειρά δεκαετιών συνοδοιπόρος της Ελληνικής Ναυτιλίας δεν θα μπορούσε να λείπει από εδώ! Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, που και αυτή τη χρονιά, δίνουμε δυναμικά το “παρών”, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, στην καινοτομία και στην εξέλιξη, φέρνοντας τους επισκέπτες σε επαφή με το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους του ναυτιλιακού κόσμου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους» δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος τoυ Ομίλου Marine Tours.