Ανοιχτή επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου, Κωνσταντίνου Οικονόμου

Αγαπητοί μας Συνεργάτες,

Εύχομαι η «επιστροφή στην κανονικότητα» να σας βρίσκει πρωτίστως υγιείς, δυνατούς και ακμαίους μπροστά στο ξεκίνημα της επόμενη μέρας.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η κρίση της πανδημίας έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς της ζωής, της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας, ίσως σε κανέναν όμως τόσο ριζικές, όσο στον Κλάδο του ταξιδιού.

Παρόλο που το διεθνές ταξιδιωτικό σκηνικό δε θυμίζει σε τίποτα όσα γνωρίζαμε, τα ταξίδια -και ιδιαίτερα τα επαγγελματικά- θα εξακολουθήσουν να αποτελούν και μετά την πανδημία, ένα σημαντικό στρατηγικό εργαλείο «στα χέρια» των επιχειρήσεων.

Στη Marine Tours, αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την αβεβαιότητα που εμπνέει το σημερινό διεθνές περιβάλλον, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες σας και τις αγωνίες των ανθρώπων σας και είμαστε εδώ, σταθερά δίπλα σας, για να ταξιδέψουμε και πάλι μαζί το όραμα σας.

Γνωρίζουμε καλά, πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, η επιχείρησή σας χρειάζεται έναν έμπιστο στρατηγικό συνεργάτη. Τώρα, η τεχνογνωσία και η φροντίδα που θωρακίζουν την ασφάλεια και την ευημερία των ταξιδιωτών σας, γίνονται θεμελιώδεις έννοιες που καλούνται να ισορροπήσουν με τη βελτιστοποίηση του κόστους και την προστιθέμενη αξία για τον οργανισμό σας.

Για αυτό σήμερα, είμαστε δίπλα σας με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και απόλυτη ετοιμότητα για την επόμενη μέρα. Με έναν μοναδικό συνδυασμό Duty of Care υπηρεσιών, δοκιμασμένη μεθοδολογία, εξειδικευμένες λύσεις, εμπεριστατωμένη πληροφόρηση και προσωποποιημένη υποστήριξη, 24/7, όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Έτοιμοι, να φροντίσουμε τους ταξιδιώτες σας καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ελαχιστοποιώντας κάθε ταξιδιωτικό ρίσκο και μεγιστοποιώντας το αίσθημα ασφάλειάς τους. Οι άνθρωποι σας, είναι και δικοί μας. Για αυτό δεσμευόμαστε πως θα είμαστε πάντα δίπλα τους, σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους.

Για την επόμενη μέρα των ταξιδιών σας, μείνετε ήσυχοι.

Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Οικονόμου
Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Marine Tours