Eπιστολή του Κωνσταντίνου Οικονόμου, Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Marine Tours, για το Πάσχα

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη στιγμή που η ανθρωπότητα βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων δεκαετιών, μία πρωτοφανή κρίση που ανέτρεψε τις προτεραιότητες, τις συνήθειες και τις ανάγκες όλων μας.

Αν, ωστόσο, ο περσινός εορτασμός του Πάσχα συνδέθηκε με την επέλαση της πανδημίας στη Χώρα μας, το φετινό Πάσχα τείνει να αναδειχθεί σε μία γιορτή ελπίδας, σημαίνοντας το τέλος της απαισιοδοξίας και το ξεκίνημα μιας νέας, φωτεινότερης εποχής.

Η συστηματική επιδημιολογική επιτήρηση, το παγκόσμιο εμβολιαστικό πρόγραμμα που προχωρά γοργά και ιδίως, το άνοιγμα του Τουρισμού τις επόμενες μέρες στη Χώρα μας, αν μη τι άλλο, φωταγωγούν την πορεία προς την ανάκαμψη.

Σε όλο αυτό το διάστημα, όλοι εμείς οι άνθρωποι της Marine Tours, ήμασταν διαρκώς παρόντες. Προστατεύσαμε τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας με κάθε μέσο, και στηρίξαμε τις μετακινήσεις και τον επαναπατρισμό δεκάδων χιλιάδων ταξιδιωτών που κλήθηκαν να ταξιδέψουν εν μέσω απρόβλεπτων, πρωτόγνωρων και ιδιαίτερα απαιτητικών συνθηκών.

Σήμερα, πιο σοφοί και πιο δυνατοί, χάρη σε όλα όσα μας δίδαξε η πανδημία, σας καλωσορίζουμε στη νέα εποχή που ανατέλλει, συνεχίζοντας την πορεία μας με όραμα και δυναμισμό. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε υπεύθυνα δίπλα σας, αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες σας και αναδεικνύοντας το αίσθημα αξιοπιστίας, ασφάλειας και εμπιστοσύνης που απαιτεί η παρούσα συγκυρία.

Με την ελπίδα ότι η Ανάσταση αυτή θα «αναστήσει» την αισιοδοξία και τη θετικότητα μέσα στις καρδιές όλων μας, σας εύχομαι Καλό Πάσχα!

Κωνσταντίνος Οικονόμου
Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Marine Tours