Eπιστολή του Κωνσταντίνου Οικονόμου, Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Marine Tours, για τη νέα χρονιά

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Aποχαιρετώντας την πλέον ιδιαίτερη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών, νιώθω την βαθύτατη ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την αμέριστη εμπιστοσύνη, με την οποία μας τιμήσατε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η εμπιστοσύνη σας αυτή αποτελεί την αστείρευτη πηγή της δύναμης μας και αναδεικνύει την τεράστια ευθύνη μας, να παραμείνουμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών και πρωτοφανών αντιξοοτήτων, καταφέραμε να μείνουμε πιστοί στην αποστολή μας, υποστηρίζοντας αδιάλειπτα τις ανάγκες των ταξιδιωτών και θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλειά τους.

Επανασχεδιάσαμε και επικαιροποιήσαμε τη μεθοδολογία μας, αξιοποιήσαμε καινοτόμα εργαλεία, παρείχαμε εμπεριστατωμένη πληροφόρηση και προσωποποιημένη υποστήριξη, όντας δίπλα σας 24/7/365.

Σε όλη αυτή την περίοδο, δεν εφησυχάσαμε ούτε στιγμή, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, για να σταθούμε στο πλευρό σας με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Δεν κάναμε, όμως, απλά τη δουλειά μας, αλλά το καθήκον μας, διασφαλίζοντας την  επιστροφή περισσότερων από 50.000 ταξιδιωτών στις οικογένειες τους, αλλά και τη μετάβαση στην εργασία τους.

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με μία ξεκάθαρη δέσμευση: Πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί από ποτέ, θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε με αφοσίωση, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τους ανθρώπους σας και το  όραμά σας, σε κάθε γωνιά της γης.

Με τις πιο εγκάρδιες ευχές της οικογένειας της Marine Tours για ένα αισιόδοξο και φωτεινό 2021!

Καλή Χρονιά!
 
Κωνσταντίνος Οικονόμου