Η Marine Tours “Official Travel Partner” στο Greek Maritime Golf Event 2021, στο Costa Navarino

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη για 7η χρονιά στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2021, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία, τo κορυφαίο τουρνουά γκολφ, Greek Maritime Golf Event 2021, συγκεντρώνοντας και πάλι το ενδιαφέρον διακεκριμένων εκπροσώπων της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας.

Στη Marine Tours, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, αλλά και υπερήφανοι, που στηρίξαμε ξανά ως Official Travel Partner τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, δίνοντας παράλληλα ενεργά το «παρών» μέσα από τις υψηλές επιδόσεις της αποστολής μας. Συγχαρητήρια στην εξαιρετική ομάδα της Marine Tours για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν στο κορυφαίο αυτό τουρνουά γκολφ. 

Για άλλη μία χρονιά, η ναυτιλιακή κοινότητα «αγκάλιασε» και στήριξε έμπρακτα τον σκοπό της διοργάνωσης, καθώς κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής οι συμμετέχοντες συνεισέφεραν το ποσό που επιθυμούσαν για τα αντικείμενα της επιλογής τους, βοηθώντας να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό προς διάθεση στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Καρκινάκι».

Τέλος, ένα μεγάλο “μπράβο” στην οργανωτική επιτροπή για την άψογη – και με βάση τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας – διοργάνωση.

Aνανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Greek Maritime Golf Event.