Παρουσίαση νέου λογοτύπου

Το 2014 αποτελεί ορόσημο για τον όμιλο της Marine Tours καθώς συμπληρώνονται 34 χρόνια από την ημέρα που ο Γιώργος Οικονόμου ίδρυσε το πρώτο γραφείο της εταιρείας στον Πειραιά και μαζί του γεννήθηκε το όραμα για την δημιουργία ενός ταξιδιωτικού οργανισμού διεθνούς κύρους και εμβέλειας.

Βαδίζοντας με πλοηγό αυτό το όραμα, η Marine Tours αναπτύσσεται διαρκώς έχοντας πλέον εξελιχθεί σε ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των τουριστικών υπηρεσιών.

Τον όμιλό μας χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα, η αξιοπιστία, η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα, η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών και η αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών στην επικοινωνία και εξυπηρέτηση του πελάτη . Οι αρετές και αξίες της εταιρικής μας προσωπικότητας είναι αυτές οι οποίες ενέπνευσαν την ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας.

Το νέο μας λογότυπο αποτελείτε από την σύνθεση του γράμματος Μ και του διαχρονικού συμβόλου της Κλεψύδρας. Η κλεψύδρα για μας αντανακλά την καταλυτική σημασία του χρόνου, ειδικά στην απαιτητική σύγχρονή μας εποχή, καθώς και την αδιαπραγμάτευτη συνέπειά μας στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών. Προβάλλει, τέλος, την ποιότητα και αποτελεσματικότητά μας στον τομέα του τουρισμού.

Αντλώντας έμπνευση από την παράδοση του ιδρυτή μας και των αρχών πάνω στις οποίες βάσισε την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας, συνεχίζουμε τη δράση μας ατενίζοντας το μέλλον και προσαρμόζοντας διαρκώς τις δομές και λειτουργίες μας στις σύγχρονες εξελίξεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα αγκαλιάσετε το νέο μας λογότυπο και την νέα μας εταιρική ταυτότητα με την ίδια αναγνώριση και εκτίμηση που μας περιβάλλετε έως σήμερα. Από την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε και δεσμευόμαστε πως δεν θα σταματήσουμε να εξελισσόμαστε και να αναζητούμε διαρκώς νέους εξελισσόμενους τρόπους να προσφέρουμε διαρκώς την υψηλότερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε εσάς, τους εκλεκτούς μας πελάτες.

Στην Marine Tours οι ανάγκες σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα,