Η Marine Tours δίνει το «παρών» στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014

Η Marine Tours, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στη ΝΑ Ευρώπη, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση της Ναυτιλίας «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014» που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan EXPO στις 2-6 Ιουνίου 2014.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής της στα «Ποσειδώνια 2012», η Marine Tours θα φέρει τους επισκέπτες της φετινής έκθεσης σε επαφή με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στον τομέα της  διαχείρισης ταξιδιών αποκλειστικά για τα στελέχη της Ναυτιλίας. Υπηρεσίες  που εστιάζουν στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα καθώς  και την αξιοπιστία, συνάδοντας πλήρως με την αμιγώς πελατοκεντρική φιλοσοφία της Marine Tours, που την έχει αναγάγει σε στρατηγικό σύμμαχο της Ναυτιλίας εδώ και πλέον των τριών δεκαετιών.

Με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, στην καινοτομία και στην εξέλιξη, η Marine Tours θα παρουσιάσει επίσης στο ευρύ κοινό της Ναυτιλίας την ανανεωμένη της εταιρική ταυτότητα η οποία είναι εμπνευσμένη αφενός από την φιλοσοφία  του διαρκούς εκσυγχρονισμού που τη διακρίνει,  αφετέρου από τον βαθύ σεβασμό στην παράδοση και τις εταιρικές αξίες.

standPoseidonia
poseidoneiaLogo