Η Marine Tours στο πλευρό της κορυφαίας Μαραθωνοδρόμου Πόπης Αστροπεκάκη

Η Marine Tours, με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει τη στήριξη και ενίσχυση των αγωνιστικών προσπαθειών της κορυφαίας Μαραθωνοδρόμου Πόπης Αστροπεκάκη, ως επίσημος Χορηγός της.

Πρόκειται για μία ενέργεια που δεν εντάσσεται απλώς και μόνον στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Marine Tours, αλλά ενέχει βαθύτατους συμβολισμούς για εκείνη , αφού οι αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, η αντοχή στον χρόνο, η σταθερή και διαρκής προσπάθεια για ανάπτυξη και βελτίωση, αν μη τι άλλο διακρίνουν και την δική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια στον κλάδο που δραστηριοποιείται.

Με πρέσβειρα την διακεκριμένη Μαραθωνοδρόμο Πόπη Αστροπεκακη, η Marine Tours στέλνει στο ευρύ κοινό το μήνυμα του αγωνιστικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας στον στίβο, τον αθλητικό και μή.

Την εκκίνηση αυτής της συμμαχίας σηματοδότησε το αθλητικό γεγονός «Spetses mini Marathon» το οποίο έλαβε χώρα στο νησί των Σπετσών στις 10-12 Οκτωβρίου 2014. Εκεί η δημοφιλής αθλήτρια έκανε περήφανη όχι μόνο την Marine Tours, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, κατακτώντας την πρώτη θέση. Τίμησε δε την εταιρεία, χαρίζοντας το μετάλλιό της στον Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κωνσταντίνο Οικονόμου.