Marine Tours – ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανανεώνουν τη χορηγική συνεργασία τους έως το 2022

H Marine Tours, υπερήφανος χορηγός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και επίσημος ταξιδιωτικός οργανισμός της Ομάδας από το 2015, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση του χορηγικού της πακέτου για τα επόμενα τέσσερα έτη.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία πλάι στον Ολυμπιακό, ταξιδεύοντας τους στόχους και τους αγώνες του για διάκριση εντός και εκτός συνόρων. Σε μία τέτοια ομάδα, που αν μη τι άλλο έχει βαθειά ριζωμένες στο DNA της τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και την απαράμιλλη αγάπη για τον Πειραιά, δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ταιριαστός υποστηρικτής από τη Marine Tours . Η συνέχεια της κοινής μας πορείας γεμίζει τόσο εμένα, όσο και όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας με χαρά και υπερηφάνεια.», επεσήμανε κατά την ανακοίνωση της χορηγίας ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου.

O Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε, “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Marine Tours και την επέκταση της χορηγικής αλλά και εμπορικής συμφωνίας μας για τα ερχόμενα 4 έτη, ως το 2022. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες, φιλοσοφία και όραμα με τη Marine Tours και έχουμε υψηλούς στόχους σε όλους τους τομείς δράσεις μας, ενώ ανανεώνουμε άλλη μια σημαντική συνεργασία για την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα των υποστηρικτών μας, στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής εντός και εκτός παρκέ!