Η Marine Tours, Silver Sponsor στο Greek Maritime Golf Event

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 ανώτατων στελεχών της ελληνικής και παγκόσμιας Ναυτιλίας, πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά το Greek Maritime Golf Event, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στην Costa Navarino.

Η Marine Tours, Silver Sponsor της διοργάνωσης, στήριξε για άλλη μία χρονιά την εξαιρετική αυτή αθλητική πρωτοβουλία, η οποία μέσα από τις δράσεις της και τις συνεισφορές των συμμετεχόντων ενίσχυσε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, τόσο η ομάδα της Marine Tours, όσο και όλες όσες έλαβαν μέρος στον διήμερο αγώνα υψηλών απαιτήσεων είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία από τις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη. Παράλληλα ειδικές βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν για τους παίκτες που σημείωσαν τις καλύτερες επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες “Longest Drive” και “Closest to the Pin”.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η διοργάνωση υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες στο Welcome Cocktail by Marine Tours, υπό τους lounge ήχους και τα μοναδικά cocktail. Τον κόσμο καλωσόρισε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου.

Θερμά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, αλλά και σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος.