Η Marine Tours Silver Sponsor του Slide2Open Shipping Finance 2024

Το Συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2024 έλαβε χώρα στις 24 Ιανουαρίου 2024, για 7η συνεχή χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Το καίρο θέμα του Συνεδρίου ήταν «Μετατρέποντας την κίνηση σε δράση – Αποκαθιστώντας το momentum της Ναυτιλίας», παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστου Στυλιανίδη, ανοίγοντας το δρόμο για εποικοδομητικές συζητήσεις καθώς ο κλάδος της ναυτιλίας μετά από μια παρατεταμένη περίοδο διαλόγου πάνω σε περιβαλλοντικά θέματα, νέες τεχνολογίες και εμπορικές απαιτήσεις, μεταβαίνει σε ένα στάδιο που χαρακτηρίζεται από επείγοντα ορόσημα και προθεσμίες.
Περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και ερευνητικού κλάδου συμμετείχαν σε αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία, ενώ 30.000 θεατές από 130 χώρες είχαν την ευκαιρία να δουν online το περιεχόμενο και τις συζητήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, το Συνέδριο ήταν μόνο ένα μέρος των δράσεων και έργων που πραγματοποιήθηκαν, με τη συμμετοχή επιστημόνων, τεχνικών και εκπροσώπων της ναυτιλιακής κοινότητας και του Υπουργείου.


Για ακόμα μια χρονιά, η Marine Tours, silver sponsor της εκδήλωσης, συμμετείχε ενεργά στο Συνέδριο. Ο κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, μεταξύ άλλων διακεκριμένων ομιλητών, συμμετείχε στη συζήτηση για το καίριο θέμα «Η Ναυτιλία και το Ανθρώπινο Στοιχείο – Χαμένος Σκοπός ή Ελπίδα στον Ορίζοντα;» υπογραμμίζοντας, τη σημασία που έχει το ταξίδι ενός ναυτικού απο το σπίτι του μέχρι το κατάστρωμα και αντίστροφα καθώς και τη συμβολή που αυτό έχει, στην ευημερία και την ικανοποίηση του.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ (5:44:00):

https://www.youtube.com/watch?v=tK8Hc6n7mNYu0026t=984s