Η Marine Tours διοργανώνει σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών το “2nd Maritime Trends Conference” με τίτλο “Trends in Crew Management”

H Marine Tours, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ν.Α. Ευρώπη, διοργανώνει σε συνεργασία το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών και για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Συνέδριο ΝαυτιλίαςMaritime Trends Conference, που θα διεξαχθεί στις 10 Μάιου 2014 στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Το Συνέδριο με θέμα “Trends in Crew Management” έχει ως στόχο του την ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών της Ναυτιλίας σχετικά με τα σύγχρονα πρότυπα στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της Ναυτιλίας.

Στα πλαίσια του Maritime Trends 2014, θα φιλοξενηθούν οι πλέον αναγνωρισμένοι ομιλητές σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο John Pahoulis, CEO at MEGACHARTINC, θα αναπτύξει τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην αγορά μεταφοράς εμπορευμάτων και ξηρού φορτίου, στην ομιλία του με τίτλο The course of the freight market and the conditions that affect it ενώ ο Marios Koskinas, Director of Doric Seaside Tankers στην ομιλία Trends and Developments in Tankers, θα καταθέσει τη δική του οπτική σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στην αγορά των δεξαμενόπλοιων.

Κρείσσονος σημασίας ζητήματα όπως αυτό της Πειρατείας θα συζητηθούν μεσα από τα πάνελ A Continuous Threat και“African Seaborne Crime: the Plight of Seafarers” από τους Antonios Papaioannou, RearAdmiralH.N (Ret) και Georgios Kiourktsoglou, Part Time Lecturer & Ph. D. Candidate at the University of Greenwich, αντίστοιχα.

Ο διακεκριμένος επιστήμων, Dr. Kevin Mc Sweeney, Manager of the Safety & Human Factors Group at American Bureau of Shipping, θα πραγματευτεί τις Συνθήκες Διαμονης και Ενδιαίτησης Πληρώματος εν Πλω, στην διάλεξή του με τίτλο Crew HabitabilityWhat you need to know, και ο David Granville, Etihad Sales Opportunities Manager, εκπροσωπώντας την Etihad Airways, θα καταθέσει την πολυτιμη εμπειρία του αναφορικά με την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, στην ομιλία του Alignment with the Customer.

Οι σύνεδροι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθουν από τον Theodore Chouliaras, President of the Shipping Finance Consultants UPMARITIME LONDON Ltd, σχετικά με την επιρροή των εναλλακτικών χρηματοδοτικών εργαλείων στο μισθολογικό κόστος διαχείρισης των πληρωμάτων, στην ομιλία του “How the new shipping finance alternatives, can improve the crew costs & salaries in the next 5 years”.

Τέλος, η διαποίκιλση των πληρωμάτων ως παράγων ασφάλειας και ομαλότητας στην λειτουργία του πλοίου, θα αναπτυχθεί στην τελευταία ομιλία με τίτλο Diversified Crews και ομιλήτρια την Dr. M. Papaioannou, DNVGL’s Maritime Academy Hellas.

A ξίζει να σημειωθεί, ότι η συμμετοχή στο συνέδριο προσφέρεται εντελώς δωρεάν, ενώ ένας εκ των συμμετεχόντων θα κερδίσει μία υποτροφία για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα “ MA in Shipping ”, στο BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών.

Στο site του συνεδρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα καθώς και τα βιογραφικά σημειώματα των ομιλητών.