Η Marine Tours διοργάνωσε τον φιλανθρωπικό αγώνα “ALL CEO GAME” για τα παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ»

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και πολύ ενθουσιασμό, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ALL CEO GAME, που διοργάνωσε η Marine Tours, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Aeroflot και σε συνεργασία με το CEO CLUB και την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, χορηγό της οποίας αποτελεί η Marine Tours τα τελευταία χρόνια.

Οι παίκτες, άπαντες ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να προσφέρουν ένα πλούσιο θέαμα και – το κυριότερο – να σκοράρουν δυνατά, αφού όσο μεγαλύτερο θα ήταν το συνολικό σκορ του αγώνα, τόσο υψηλότερη θα ήταν και η προσφορά της Marine Tours στο Σύλλογο «Φλόγα».

Το «παρών» στον αγώνα έδωσαν φίλοι και συνεργάτες της Marine Tours, καθώς και μέλη του CEO CLUB, στηρίζοντας και αυτοί, με τη σειρά τους, τη «Φλόγα», αφού για κάθε επιπλέον θεατή αυξανόταν το συνολικό ποσό ενίσχυσης της Marine Tours προς το Σύλλογο!

Με τη λήξη του αγώνα, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, παρέδωσε στην Πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα», κα Τρυφωνίδου, την επιταγή ύψους 3.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι με το ποσό αυτό, η «Φλόγα» θα καταφέρει να προμηθευθεί έναν σταθμό ψηφιακής επεξεργασίας ιατρικών εικόνων, για το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, με τον οποίο θα καταστεί πιο ακριβής η διάγνωση και, κατ’επέκταση, πιο αποτελεσματική η αντιμετώπιση της ασθένειας.

Στον σύντομο λόγο τους, οι κ.κ. Οικονόμου και Τρυφωνίδου ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Η Marine Tours ταξιδεύει καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Σήμερα είναι η στιγμή να ταξιδέψουμε και την ελπίδα, που κάποια παιδιά την έχουν πραγματικά ανάγκη !

Φιλοδοξούμε ότι το ALL CEO GAME θα γίνει ένας θεσμός, που θα δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς, να αποδεικνύουμε πως η επιχειρηματικότητα δεν είναι απλώς και μόνον νούμερα και στόχοι, αλλά και έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία.», Κ. Οικονόμου

«Εκ μέρους όλων των γονιών και των παιδιών του Συλλόγου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Marine Tours, που, με τη δωρεά αυτή, συμβάλλει ενεργά στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο του Συλλόγου μας.

Θα ήθελα, όμως, να ευχαριστήσω και όλους εσάς, παίκτες και θεατές, που με τη συμμετοχή σας και τη θετική σας διάθεση για προσφορά, κρατάτε τη Φλόγα αναμμένη!», Μ. Τρυφωνίδου