Η Marine Tours στο 2ο Energizing Greece

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η διοργάνωση «Energizing Greece» στο Domotel Kastri την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, με θέμα «Achieving Growth in times of Crisis – Challenges for Innovative and Sustainable Economy and Growth».

H Marine Tours, ως διακεκριμένος χορηγός της εκδήλωσης, υποστήριξε την εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει αναπτυξιακές δράσεις με δυναμική, έμπνευση, όραμα, προοπτική για την Ελλάδα, καθώς και τον επενδυτικό χάρτη της στις 13 Περιφέρειες.

Μεταξύ των ομιλητών, ο CEO της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, στην ομιλία του με θέμα «Επανατοποθετώντας το brand «Ελλάδα» στην παγκόσμια τουριστική αγορά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«Κάθε συζήτηση για ανάπτυξη στην Ελλάδα δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει έναν Κλάδο άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτή την έννοια, τον Τουρισμό. O Τουρισμός είναι πολλά περισσότερα από επενδύσεις στην οικονομία. Είναι κομμάτι της κουλτούρας του τόπου μας και επένδυση στην ίδια την κοινωνία.

Για μία χώρα όπως η Ελλάδα, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις, καθίσταται μονόδρομος ο σχεδιασμός μιας ολιστικής στρατηγικής μέσα από ένα ευρύ φάσμα μεθόδων και προσεγγίσεων, που θα επανατοποθετεί το brand «Ελλάδα» στην παγκόσμια αγορά και θα παράγει προστιθέμενη αξία για όλους.» – Διαβάστε περισσότερα εδώ

Παρακολουθήστε την ομιλία του κ. Οικονόμου εδώ: