H Marine Tours, υπερήφανος χορηγός του “Crew Travel Roundtable Debate 2022”, υπό τη διοργάνωση του Ship Management International (SMI)

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου2022, για άλλη μία χρονιά, το Crew Travel Roundtable Debate, με την υποστήριξη της Marine Tours δίνοντας την ευκαιρία σε διακεκριμένους ομιλητές από τη διεθνή κοινότητα να τοποθετηθούν γύρω από σημαντικά θέματα που αφορούν στους ναυτικούς και στη ναυτιλιακή κοινότητα.

Στις συζητήσεις συμμετείχε και ο CEO της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, ο οποίος κατέθεσε πολύτιμα συμπεράσματα αναφορικά με:

  1. Τις αλλαγές πληρωμάτων και τον επαναπατρισμό, δύο από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ναυτιλιακή κοινότητα εν καιρώ πανδημίας.
  2. Τα διδάγματα που πήραμε και τις αλλαγές που χρειάζεται να υλοποιηθούν, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
  3. Τις επιχειρησιακές προκλήσεις που επηρεάζουν τον Κλάδο των επαγγελματικών ταξιδιών και τις αλλαγές πληρωμάτων.
  4. Τους στόχους αειφορίας (ESG criteria) και τις στρατηγικές που θα επιφέρουν την ισορροπία μεταξύ της εταιρικής ανάπτυξης και της περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συζήτηση στο τεύχος Ιαν/Φεβ 2022 του Ship Management International (σελ. 70 – 77), εδώ.

Επιπλέον, για τη βιντεοσκοπημένη συζήτηση στο YouTube, πατήστε στον παρακάτω YouTube συνδεσμο.