Marine Tours, υποστηρικτής της φετινής διοργάνωσης «Βραβεία Ευκράντη»

Marine Tours, υποστηρικτής της φετινής διοργάνωσης «Βραβεία Ευκράντη»

Η Marine Tours στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία που τιμά όσους τιμούν την ελληνική ναυτιλία, έδωσε και φέτος δυναμικά το «παρών» στα «Βραβεία Ευκράντη» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 12 Ιουλίου, στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά.

Ο κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, CEO της Marine Tours, είχε την τιμή και ιδιαίτερη χαρά να απονείμει το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας», στον Executive Chairman της εταιρείας Alassia NewShips Management Inc, κ. Νίκο Χατζηωάννου.

Τα φετινά Βραβεία Ευκράντη απονεμήθηκαν στις παρακάτω προσωπικότητες, ιδρύματα και φορείς:

Βραβείο Συνολικής Προσφοράς στη Ναυτιλία

Το Βραβείο Ευκράντη 2022 Συνολικής Προσφοράς στη Ναυτιλία απονεμήθηκε στον Γιώργο Προκοπίου, ιδρυτή των εταιρειών Dynacom Tankers, Sea Traders και Dynagas LNG Partners.

Βραβείο για τη Διεθνή Προβολή της Ελληνικής Ναυτιλίας

Το Βραβείο Ευκράντη 2022 για τη Διεθνή Προβολή της Ελληνικής Ναυτιλίας απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Καρούση, Director της Chios Navigation.

Βραβείο Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας

Το Βραβείο Ευκράντη 2022 Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας απονεμήθηκε στην Alassia NewShips Management Inc.

Βραβείο Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας

Το Βραβείο Ευκράντη 2022 Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας απονεμήθηκε στην Alassia NewShips Management Inc.

Βραβείο Συνεισφοράς στην Τεχνολογική Καινοτομία

Το Βραβείο Ευκράντη 2022 για τη Συνεισφορά στην Τεχνολογική Καινοτομία απονεμήθηκε στη Latsco Shipping Ltd.

Βραβείο Καλύτερου Manager

Το Βραβείο Ευκράντη 2022 Καλύτερου Manager απονεμήθηκε στον Αντώνη Φαράκλα, Διευθύνοντα Σύμβουλο των ναυτιλιακών επιχειρήσεων Charterwell Maritime S.A., Chartworld Shipping Corporation και Chartworld Maritime Management Corporation του Ομίλου Κολλάκη.

Βραβείο για την Αρωγή στη Ναυτική Εκπαίδευση από Προσωπικότητα ή Φορέα

Το Βραβείο Ευκράντη 2022 για την Αρωγή στη Ναυτική Εκπαίδευση από Προσωπικότητα ή Φορέα απονεμήθηκε στο Κέντρο Ναυτικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης «Αθηνά».

Βραβείο «Mαριλένα Λασκαρίδη» για την αριστεία στον ναυτιλιακό πολιτισμό και την αρωγή στην ελληνική ναυτιλιακή κληρονομιά και παράδοση.

Το Βραβείο «Mαριλένα Λασκαρίδη» για την αριστεία στον ναυτιλιακό πολιτισμό και την αρωγή στην ελληνική ναυτιλιακή κληρονομιά και παράδοση απονεμήθηκε στον Αντιπλοίαρχο Ευριπίδη Κατσαούνη ΠΝ και στον Αντιπλοίαρχο (Μ) Παρασκευά Καλαβρυτινό ΠΝ.

Βραβείο Ευκράντη Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία

Το Βραβείο Ευκράντη 2022 Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία απονεμήθηκε στον καθ. Μιχάλη Σκούλλο, Πρόεδρο του ΜΙΟ-ECSDE.

Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς από Ναυτιλιακή Προσωπικότητα ή Φορέα

Το Βραβείο Ευκράντη 2022 Κοινωνικής Προσφοράς από Ναυτιλιακή Προσωπικότητα ή Φορέα απονεμήθηκε στο Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου»