Η Marine Tours επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ Ολυμπιακός

H Marine Tours, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ένταξή της στο χορηγικό πρόγραμμα της KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως «Official Travel Agency».

κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Marine Tours δήλωσε: «Η Μarine Τours και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μοιράζονται κοινές αξίες και αρχές όπως το πάθος για διάκριση και διαρκή άνοδο, η εστίαση στην ευγενή άμιλλα, η ομαδικότητα και ο σταθερός προσανατολισμός προς το καλύτερο. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να στηρίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακος, με την οποία μας συνδέουν τόσα πολλά και η οποία μας έχει κάνει αλλά και αναμφισβήτητα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους εντός και εκτός συνόρων!»

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας απο τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ν.Α. Ευρώπης, η Marine Tours, εντάχθηκε στην ευρύτερη οικογένεια των χορηγών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η Marine Tours , μια εταιρεία με μακρά παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, προχωρά δίπλα στον Ολυμπιακό, την ομάδα του Πειραιά που έφτασε ως την κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου και αποτελεί πλέον ένα διεθνές αθλητικό και εμπορικό brand . E ίμαστε σίγουροι οτι η κοινή πορεία μας και η δυναμική του Χορηγικού Προγράμματος του Ολυμπιακού, θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της Marine Tours τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς! »