Η Marine Tours, υπερήφανος υποστηρικτής του συνεδρίου Slide2Open Shipping Finance 2022

H Marine Tours υποστήριξε για ακόμη μία χρόνια το συνέδριοSlide2Open Shipping Finance, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση σε όλο τον κόσμο, στις 2 και 3 Μαρτίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το συνέδριο αποτέλεσε σημείο συνάντησης όλων των ενδιαφερομένων του Κλάδου της Ελληνικής και διεθνούς Ναυτιλιακής κοινότητας. Εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της ναυτιλίας, της τραπεζικής, των χρηματοοικονομικών, του εμπορίου και της πληροφορικής, καθώς και εκπρόσωποι των κρατικών και ρυθμιστικών αρχών επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους.

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, παρευρέθηκε ως ομιλητής στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας “The Delicate Balance between Emission Reduction and trade GrowthChallenges & Expectations, αναπτύσσοντας τους τρόπους με τους οποίους ένας ταξιδιωτικός οργανισμός μπορεί να υποστηρίξει τις ναυτιλιακές εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους αειφορίας (ESG criteria & Sustainability targets) μέσα από το ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δήλωσε: “Μια νέα εποχή πλησιάζει: Η περιβαλλοντική προσέγγιση στο σύνολό της αποτελεί νοοτροπία και θα έπρεπε να είναι κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας. Είμαι βέβαιος, ότι η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα, για άλλη μια φορά, θα πρωτοπορήσει. Οι ναυτιλιακές εταιρείες έχουν απαιτητικές διαδικασίες και υψηλά κόστη όσον αφορά τις ταξιδιωτικές μετακινήσεις των στελεχών τους και πιστεύουμε ότι υπάρχουν ενέργειες που μπορούν να γίνουν, ώστε να τους βοηθήσουν να λάβουν αποφάσεις με γνώμονα τη βιωσιμότητα.”

Παρακολουθήστε όλη τη συζήτηση (4:31:47) εδώ.