Στη Marine Tours αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αβεβαιότητα που εμπνέει το σημερινό διεθνές περιβάλλον, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες των συνεργατών μας και είμαστε εδώ για εσάς, δίπλα σας σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η επιχείρησή σας χρειάζεται έναν έμπιστο στρατηγικό συνεργάτη, που θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους ταξιδιώτες σας, υποστηρίζοντάς τους κάθε στιγμή.

Με εχέγγυο τη μακρόχρονη εμπειρία μας στην κάλυψη των επαγγελματικών ταξιδιωτικών απαιτήσεων και τη διαχείριση τους σε περιόδους κρίσεων, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και τα ταξιδιωτικά τους προγράμματα.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό Duty of Care υπηρεσιών για την επόμενη μέρα, με δοκιμασμένη μεθοδολογία, εξειδικευμένες λύσεις και προσωποποιημένη υποστήριξη 24/7.

Έτοιμοι να ταξιδέψετε ξανά;

Έτοιμοι να σας ταξιδέψουμε με μέγιστη ασφάλεια και φροντίδα!

Γνωρίστε τη μεθοδολογία τις Marine tours μέσα από μία ματιά και 4 βήματα που σας απαλλάσσουν από το φόρτο διαχείρισης, ελαχιστοποιούν το ταξιδιωτικό ρίσκο και μεγιστοποιούν το αίσθημα ασφάλειάς των ταξιδιωτών σας.

1. 360ο Προετοιμασία κάθε ταξιδιώτη

Σήμερα είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να έχετε διεξοδική ενημέρωση και προετοιμασία πριν ταξιδέψετε. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Marine Tours είναι εδώ για εσάς, με γνώση και τα κατάλληλα εργαλεία, αναλαμβάνοντας κάθε λεπτομέρεια του σχεδιασμού του ταξιδιού σας και ενδυναμώνοντας τους ταξιδιώτες σας με αξιόπιστες συμβουλές και οδηγίες για οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο.

2. Προηγμένες Duty of Care υπηρεσίες

Χάρη στην ασύγκριτη Duty of Care τεχνογνωσία μας, τα προηγμένα τεχνολογικά εργαλεία, τις πρότυπες διαδικασίες, τη δύναμη του διεθνούς δικτύου μας και την προσωποποιημένη 24/7 υποστήριξη στεκόμαστε δίπλα στους ταξιδιώτες σας σε κάθε βήμα της διαδρομής τους, διασφαλίζοντας τους ανθρώπους σας και τη φήμη της επιχείρησής σας σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Μάθετε περισσότερα >

3. Ασφάλεια και αναβαθμισμένη εμπειρία

Η ταξιδιωτική ικανοποίηση ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντικός παράγοντας για την ενίσχυση του ηθικού και της παραγωγικότητας των ανθρώπων σας. Σήμερα όμως η σημασία της είναι καθοριστική.

Αξιοποιώντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ασφαλείς, υψηλής ποιότητας επιλογές, που εξασφαλίζουν στους ταξιδιώτες σας άριστη εμπειρία ταξιδιού και πολυδιάστατη ενδυνάμωση, ακόμα και εν μέσω αυτής της ιδιαίτερης εποχής.

Μάθετε περισσότερα >

4. Βελτιστοποίηση κόστους την επόμενη μέρα

Σήμερα, οι ταξιδιωτικές αποφάσεις καθίστανται ιδιαίτερα σύνθετες. Ταυτόχρονα, η αυξημένη ζήτηση για ποιοτικά, ασφαλή ταξίδια, σε συνδυασμό με τη μειωμένη διαθεσιμότητα δρομολογίων, πιέζει τις τιμές προς τα πάνω.

Στη Marine Tours είμαστε δίπλα σας με γνώση, εμπειρία και πρότυπα εργαλεία, βοηθώντας σας να αποφύγετε τα λάθος βήματα και να επιτύχετε την ιδανική σχέση κόστους - απόδοσης. Γιατί ακόμα και σε μια εποχή όπου η ασφάλεια αποτελεί την κύρια προτεραιότητα, υπάρχει πάντα περιθώριο να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του ταξιδιωτικού σας προγράμματος.

Μάθετε περισσότερα >

24/7 Προσωπική Εξυπηρέτηση


Η φροντίδα είναι θεμελιώδες κομμάτι της κουλτούρας της Marine Tours. Βλέπουμε τους πελάτες μας προπάντων ως ανθρώπους και είμαστε δίπλα στους ταξιδιώτες με προσωπική εξυπηρέτηση, 24/7, σε κάθε σημείο του πλανήτη, σε κάθε ζώνη ώρας.

Οι Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι της Marine Tours βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας 24/7/365 –μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας– ανταποκρινόμενοι σε κάθε ανάγκη σας.Ώρες Λειτουργίας: 9πμ-6μμ, Δευ-Παρ

T: 210 37 12 200

Επιχειρησιακές Μονάδες | Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις


Ναυτικά & ΥπεράκτιαΤαξίδια: marine&offshore@marinetours.gr

Επαγγελματικά Ταξίδια: corporate@marinetours.gr

Consolidation με Ταξιδιωτικά Γραφεία & Λοιπούς Συνεργάτες: consolidation@marinetours.gr

Ηub ενημέρωσης

Εν μέσω αυτής της εποχής, είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά ξανά και θεωρούμε πως η εμπεριστατωμένη γνώση και ακριβής πληροφόρηση μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα σε αυτόν το σκοπό.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, επικοινωνούμε συστηματικά με τους αρμόδιους φορείς και σας κρατάμε ενήμερους για ό,τι νεότερο προκύπτει, στο διαρκώς μεταβαλλόμενο ταξιδιωτικό περιβάλλον, μέσα από το παρόν Hub ενημέρωσης.

Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή, καθώς τα δεδομένα και οι επίσημοι κανονισμοί αλλάζουν διαρκώς.

Μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς!

Ταξιδιωτικοί Περιορισμοί και Κανονισμοί

Η πανδημία COVID-19 έχει ωθήσει τις Αρχές, σε όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως, να εφαρμόσουν συντονισμένα περιοριστικά μέτρα. Εδώ θα βρείτε χρήσιμους ηλεκτρονικούς συνδέσμους, με ενημερώσεις, αναλύσεις και αναφορές ως προς τους συνοριακούς περιορισμούς και τις σχετικές μετακινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις εξελίξεις στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς εδώ, σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών, ΙΑΤΑ.

Αποκτήστε πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στην ελεύθερη μετακίνηση και στον τουρισμό στην Ευρώπη, μέσω της εφαρμογής Re-open EU της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ανατρέξτε σε ένα συγκεντρωτικό πίνακα απεικόνισης με πληροφορίες ανά χώρα, όπως περιορισμούς, ενημερώσεις αεροπορικών εταιρειών, μέτρα καραντίνας και άλλα, που σχεδιάστηκε από την υπηρεσία του ΟΗΕ, UN WFP- Για προβολή από κινητό, πατήστε εδώ.

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει δημιουργήσει έναν σύνθετο δείκτη αυστηρότητας των περιοριστικών μέτρων (κλείσιμο σχολείων και εργασιακών χώρων, ταξιδιωτικοί περιορισμοί, κ.α.). Ο δείκτης έχει ημερήσια συχνότητα και καταγράφει τα μέτρα που έχουν ληφθεί από κάθε κυβέρνηση κάθε ημέρα από το ξεκίνημα της πανδημίας, λαμβάνοντας τιμές από το 0 (κανένα περιοριστικό μέτρο) έως το 100 (πολύ αυστηρά περιοριστικά μέτρα). Δείτε περισσότερα για τον δείκτη αυστηρότητας ανά χώρα εδώ, ή στον χάρτη εδώ.

Οδηγίες για Ταξιδιώτες

Ενημερωθείτε εκ των προτέρων για όσα προβλέπονται, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων για την εξέλιξη της πανδημίας, την ασφάλειά σας, τις προϋποθέσεις εισόδου και τις διαθέσιμες ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις.

Οδηγίες Υγείας και Ασφάλειας για Ταξιδιώτες, Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών, ΙΑΤΑ

Εγχειρίδιο Διεθνών Μετακινήσεων και Υγείας, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ). Μεταξύ άλλων, ο σύνδεσμος περιλαμβάνει πληροφορίες για το σύστημα πίεσης αέρα καμπίνας, μεταδοτικές ασθένειες και λίστα με μέτρα προφύλαξης κατά τη διάρκεια του ταξιδίου.

Συστάσεις Υγείας για Αεροπορικά Ταξίδια, Aerospace Medical Association (AsMA)

Ταξίδια προς και από την ΕΕ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή

19 Απριλίου 2021 - ΥΠΑ: ΝΕΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ:

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τη νέα notam σύμφωνα με την οποία η είσοδος στην Επικράτεια των μονίμων κατοίκων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Συμφωνίας Σένγκεν, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Σερβίας και του Ισραήλ, επιτρέπεται χωρίς 7ήμερη καραντίνα : Α) εφόσον έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν από την άφιξή τους στην Ελλάδα ή Β) στην περίπτωση ολοκλήρωσης του εμβολιασμού για κορωνοϊό COVID-19 και προσκόμισης από αυτούς πιστοποιητικού εμβολιασμού, στην αγγλική γλώσσα, το οποίο έχει εκδοθεί από δημόσια αρχή, υπό την προϋπόθεση της παρόδου δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. Περισσότερα εδώ.

Εναλλακτικές Δυνατότητες
στις Αεροπορικές Μετακινήσεις

Παρά το γεγονός ότι έχουν περιοριστεί οι αεροπορικές μεταφορές σε αρκετούς προορισμούς ανά τον κόσμο, ορισμένα δρομολόγια πτήσεων πραγματοποιούνται ακόμη, μεταξύ μεγάλων πόλεων. Για να προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας, επικοινωνήστε απευθείας με έναν από τους Ταξιδιωτικούς Συμβούλους της Marine Tours.

Συμβουλές & Συστάσεις

Εάν δεν διατίθενται απευθείας πτήσεις από/ προς την τοποθεσία που επιθυμείτε, ίσως χρειαστεί να:

 • ταξιδέψετε μέσω άλλου αεροδρομίου προκειμένου να ολοκληρώσετε τo ταξίδι της επιστροφής σας (μεγαλύτερα αεροδρόμια σε κομβικές πόλεις είναι πιθανότερο να διενεργούν τέτοιες πτήσεις).
 • συνδεθείτε με τον τελικό σας προορισμό μέσω κάποιας άλλης χώρας. Η εναλλακτική αυτή ενδέχεται να περιλαμβάνει κρατήσεις με περισσότερες από μία αεροπορική εταιρεία.

Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες εμπορικές πτήσεις από την τοποθεσία σας, ίσως χρειαστεί να:

 • επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία, στη χώρα όπου βρίσκεστε, για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επαναπατρισμού. Πολλές αεροπορικές εταιρείες, σε συνεργασία με διάφορες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, παρέχουν ειδικές πτήσεις για τους υπηκόους τους.
 • ταξιδέψετε σε άλλη χώρα μέσω διέλευσης χερσαίων συνόρων για να συνεχίσετε το ταξίδι της επιστροφής σας.
 • ελέγξετε εάν χρειάζεστε θεώρηση εισόδου για τον προορισμό στον οποίο θέλετε να μεταβείτε και να εξετάσετε τις διαθέσιμες επιλογές και τους ισχύοντες περιορισμούς μετακίνησης.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ταξιδιωτικοί μας Σύμβουλοι είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν, να σας υποστηρίξουν σε ό, τι χρειαστείτε και να σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Ακυρώσεις Πτήσεων και Αποζημιώσεις

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, ενδέχεται τα ταξιδιωτικά σας σχέδια να αλλάξουν. Για τον λόγο αυτόν, το ζήτημα των αποζημιώσεων συγκεντρώνει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ακολουθούν τη δική τους πολιτική επιστροφής χρημάτων και επανέκδοσης εισιτηρίων, σε συμφωνία με τις τοπικές κανονιστικές διατάξεις.

Αν έχετε πραγματοποιήσει κάποια κράτηση και θέλετε να μάθετε αν μπορείτε να την ακυρώσετε ή να επιλέξετε άλλη πτήση, επικοινωνήστε απευθείας με κάποιον από τους Ταξιδιωτικούς Συμβούλους της Marine Τours.

Διαμονή και Συναφείς Υπηρεσίες

Ποικίλοι περιορισμοί και απαγορεύσεις έχουν εφαρμοστεί επίσης σε ξενοδοχεία και σχετιζόμενες υπηρεσίες.

Κατανοούμε πλήρως την ανάγκη σας να αλλάξετε το ταξιδιωτικό σας πρόγραμμα και είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε απαντήσεις και λύσεις, για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε σχετικά, με τους Ταξιδιωτικούς Συμβούλους μας.

Ναυτικοί και Μεταφορά Πληρωμάτων

Η Marine Tours, με εμπειρία 40 χρόνων στον κλάδο της ναυτιλίας, αποτελεί σήμερα τον στρατηγικό συνεργάτη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας αναφορικά με τη διαχείριση της μεταφοράς πληρωμάτων και ναυτιλιακών στελεχών.

Στη νέα εποχή των ναυτικών και υπεράκτιων ταξιδιών, η ασφάλεια βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» και την απόλυτη προτεραιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, ενώ παράλληλα η προστασία των ναυτικών –όπως και η διατήρηση του θαλάσσιου εμπορίου– συνιστά αναπόφευκτα τον πυρήνα της καθημερινής μας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Υπό αυτό το πρίσμα, η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων, σχετικά με τις προκλήσεις και τα εμπόδια που επηρεάζουν τον ναυτιλιακό τομέα, είναι για εμάς μείζονος σημασίας.

 • Ο Διεθνής Οργανισμός Ναυσιπλοΐας (International Maritime Organization - IMO) έχει δημιουργήσει μία σελίδα με εξειδικευμένες πληροφορίες για τον ιό COVID-19, προσφέροντας συστάσεις και καθοδήγηση στα μέλη του, τους ναυτικούς και τον κλάδο της ναυτιλίας. Μάθετε περισσότερα εδώ.
 • Επιπλέον, το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (International Chamber of Shipping - ICS) στηρίζει τα μέλη του και την ευρύτερη ναυτιλιακή κοινότητα με συστάσεις, περαιτέρω πληροφόρηση, έγραφα καθοδήγησης και χρήσιμους συνδέσμους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
 • Εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας COVID-19, αυστηρά μέτρα εφαρμόζονται στα κατά τόπους λιμάνια, επηρεάζοντας τις μετακινήσεις πλοίων και πληρωμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους περιορισμούς ανά περίπτωση, επιλέξτε τη χώρα ή το λιμάνι που σας ενδιαφέρει στον ακόλουθο χάρτη εδώ.
 • Βρείτε εδώ χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με την λειτουργία των λιμανιών παγκοσμίως, σύμφωνα με το πρόγραμμα “World Port Sustainability Program”, ενώ για μία γρήγορη απεικόνιση των περιορισμών που ισχύουν στα κατά τόπους λιμάνια, πατήστε εδώ.
 • Η υποστήριξη της κίνησης και των αλλαγών των πληρωμάτων είναι ζωτικής σημασίας, ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη αυτή συγκυρία. Επισκεφθείτε τη σελίδα της BIMCO εδώ για πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς περιορισμού που ισχύει ανά χώρα για την διεπαφή πλοίου/λιμένα.
 • Για έναν εμπεριστατωμένο οδηγό που αφορά στις αλλαγές και προκλήσεις κατά την αλλαγή πληρωμάτων στα λιμάνια, πατήστε εδώ.
 • Αλλαγές Πληρωμάτων εν μέσω Covid-19

 • Για την παρακολούθηση των εγγράφων που απαιτούνται για τις αλλαγές πληρωμάτων πατήστε εδώ.
 • Περί διαγνωστικών ελέγχων των ναυτικών, επιλέξτε το εκάστοτε λιμάνι ή τη χώρα που σας ενδιαφέρει στον χάρτη εδώ για να δείτε τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις, καθώς και τη διαθεσιμότητα.
 • Για τα εφαρμοστέα πρωτόκολλα αλλαγής πληρωμάτων πατήστε εδώ.

Σημαντικές Ενημερώσεις & Εξελίξεις

Ψήφισμα/απόφαση που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών την 1η Δεκεμβρίου 2020 με το οποίο καλεί όλες τις χώρες να αναγνωρίσουν τους ναυτικούς ως key workers. Βρείτε το επίσημο έγγραφο εδώ.

Παρακολούθηση Περιστατικών Covid-19

Οι πίνακες ελέγχου που ακολουθούν, προσφέρουν στιγμιότυπα σε πραγματικό χρόνο όλων των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων.

Χάρτης 1, Πανεπιστήμιο "Johns Hopkins" - Για προβολή από κινητό πατήστε εδώ.

Χάρτης 2, Covidvisualizer.com

Θεώρηση Εισόδου (Visa)

Ελέγξτε, εφόσον απαιτείται, αν διαθέτετε έγκυρη θεώρηση εισόδου της χώρας τελικού προορισμού. Περισσότερες πληροφορίες στη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών, ΙΑΤΑ, εδώ.

Εάν η visa σας λήγει, χρειάζεται να ελέγξετε τις ταξιδιωτικές συστάσεις της κυβέρνησης στη χώρα κατοικίας σας, αναφορικά με τον προορισμό που επιθυμείτε και να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Έκδοσης Θεωρήσεων της Marine Τours. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να αναλάβουμε για εσάς, εφόσον είναι εφικτό, τη διαδικασία που προβλέπεται.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

0.FAQ
.
1. Αν ταξιδεύω, ποιες προφυλάξεις πρέπει να λάβω για να μειώσω τις πιθανότητες να αρρωστήσω;
 • Φοράτε κάλυμμα προσώπου.
 • Τηρείτε τις σωματικές αποστάσεις.
 • Αποφύγετε την επαφή με ανθρώπους που νοσούν.
 • Εξασκείστε καλή αναπνευστική υγιεινή.
 • Αποφύγετε να αγγίζετε τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας με άπλυτα χέρια.
 • Πλένετε συχνά τα χέρια σας χρησιμοποιώντας σαπούνι και νερό επί τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.
 • Εάν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο το σαπούνι και το νερό και τα χέρια σας δεν είναι ορατά βρόμικα, χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό χεριών που περιέχει τουλάχιστον 60% αλκοόλ.
 • Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καθαρίζετε τα χέρια σας μετά τη χρήση τουαλέτας, πριν φάτε και μετά από φύσημα της μύτης, φτάρνισμα ή βήχα.
 • Βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι για όλους τους συνιστώμενους εμβολιασμούς, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων ιλαράς, παρωτίτιδας και εποχικής γρίπης.
2. Ποιος είναι ο χρόνος επώασης για την εμφάνιση της νόσου του κορονοϊού;
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προσωρινά στοιχεία, ο μέσος χρόνος από την έναρξη έως την κλινική ανάρρωση για ήπιες περιπτώσεις είναι περίπου 2 εβδομάδες και 3-6 εβδομάδες για ασθενείς που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
3. Πρέπει οι επιβάτες να φορούν μάσκα ή άλλο κάλυμμα προσώπου;
Οι μάσκες προστασίας προσώπου είναι υποχρεωτικές ανά πάσα στιγμή, τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο αεροσκάφος και πρέπει να φορεθούν σωστά, καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα. Σας προτείνουμε επίσης να έχετε μαζί σας περισσότερες από μία μάσκες, καθώς οι κανονικές ιατρικές μάσκες πρέπει να αντικατασταθούν μετά από περίπου 4 ώρες χρήσης. Το εύρος των βασικών μέτρων, που προτείνει ο ΠΟΥ ισχύει και για τους επιβάτες μίας πτήσης: τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας, καλός και συχνός αερισμός χώρων, αποφυγή χώρων συγχρωτισμού, προσεκτικό και τακτικό πλύσιμο των χεριών ή τουλάχιστον απολύμανση των χεριών, αποφυγή αγγίγματος άλλων ανθρώπων, κάλυψη βήχα και φτερνίσματος κι έπειτα απολύμανση των χεριών, αποφυγή ταξιδιών σε περίπτωση αδιαθεσίας και αποφυγή επαφής με οποιονδήποτε φαινομενικά ασθενή.
4. Είναι μικρότερος ο κίνδυνος προσβολής από ιό σε αεροπλάνο από ότι σε εμπορικό κέντρο ή σε γραφείο;
Ο αέρας που παρέχεται στην καμπίνα του αεροσκάφους είναι φρέσκος ή φιλτράρεται μέσω φίλτρων HEPA και αποτελεσματικότητας 99,97% και περισσότερο, όπως ακριβώς γίνεται και στα χειρουργεία.
5. Τι μπορώ να κάνω εάν αρχίσω να αισθάνομαι αδιαθεσία ή εμφανίσω συμπτώματα του Covid-19 ενώ ταξιδεύω;
Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, όσοι αισθάνονται αδιαθεσία και υποψιάζονται πως εµφανίζουν συμπτώματα της νόσου, οφείλουν να απομονωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν αισθάνεστε αδιαθεσία πριν από το ταξίδι, τότε συνιστάται να ακυρώσετε το ταξίδι σας. Εάν πρέπει να αλλάξετε το ταξιδιωτικό σας πρόγραμμα ως αποτέλεσμα αυτού, παρακαλούμε επικοινωνήστε με έναν από τους Ταξιδιωτικούς Συμβούλους μας στη Marine Tours εδώ.
6. Πως θα αποφασίσω αν είναι ασφαλές να ταξιδέψω;
Αρχικά, επικοινωνήστε με τον Ταξιδιωτικό σας Σύμβουλο στη Marine Tours για να ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με το θέμα. Επιπλέον, ερευνήστε τις διαθέσιμες πληροφορίες και πηγές που παρέχονται σε αυτή τη σελίδα. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις επίσημες ταξιδιωτικές οδηγίες που εκδίδονται από την κυβέρνηση της χώρας κατοικίας σας ή στη σελίδα του ΠΟΥ με παρακολούθηση των εξελίξεων 24/7/365. Μην παραλείψετε να ανατρέξετε στις σελίδες ενημέρωσης του κοινού στον ιστότοπο της Ιnternational SOS.
7. Τι προβλέπεται κατά την αναχώρηση από άλλες χώρες;
Είναι πολύ πιθανόν να σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε κάποιο διαγνωστικό τεστ για COVID‑19 1-3 ημέρες πριν από την πτήση σας. Ορισμένες χώρες πραγματοποιούν έλεγχο εξόδου για όλους τους επιβάτες που αναχωρούν από τη χώρα τους. Πριν την επιβίβαση σε μια πτήση αναχώρησης, ενδέχεται να μετρήσουν τη θερμοκρασία σας και να σας κάνουν ερωτήσεις σχετικές με το ιστορικό υγείας σας και τον σκοπό του ταξιδιού.
8. Τι προβλέπεται κατά την άφιξη στην Ελλάδα;
O COVID-19 ενδέχεται να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό το ταξίδι σας από/προς την Ελλάδα. Περισσότερες ταξιδιωτικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας εδώ. Παράλληλα, για σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στο ταξίδι σας από/προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών πατήστε εδώ.

You Can Count on Us!


All rights reserved © 2020 - Η Marine Tours S.A. δεν ευθύνεται για το περιεχόµενο διαδικτυακών τοποθεσιών για τις οποίες παρέχονται συνδέσεις. Η παραπομπή σε άλλους διαδικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση και μόνο των επισκεπτών/χρηστών.