Η Marine Tours στις 206 πιο δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα

Η Marine Tours αναδείχθηκε στις 206 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Η Marine Tours είναι μία από τις 206 εταιρείες, οι οποίες προκρίθηκαν στη 2η φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards», βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 8.000 επιχειρήσεις.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

Η Τελετή Βράβευσης “Growth Awards”, που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019. Η Τελετή στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία έχοντας περισσότερους από 2.000 προσκεκλημένους.