Η Marine Tours χορηγός του Kavouri Tennis Club

Η Marine Tours, που έχει συνδέσει έντονα το όνομά της τα τελευταία έτη με τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη χορηγική της συνεργασία με το Kavouri Tennis Club για την περίοδο 2018-19.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, το λογότυπο της εταιρείας θα κοσμεί τις εμφανίσεις των προπονητών του Ομίλου για όλο το χρόνο, ενώ περισσότερες κοινές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ενέργειες πρόκειται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εν λόγω χορηγία, εντάσσεται στην ευρύτερη ομπρέλα της πρωτοβουλίας “The Training Project Initiative”, που έχει δημιουργήσει η Marine Tours, με στόχο την προαγωγή της υγείας, της σωματικής ευεξίας και των αξιών του «ευ-αγωνίζεσθαι».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ομίλου της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, δήλωσε “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε μέρος της οικογένειας του Kavouri Tennis Club και ενός εκ των πιο συναρπαστικών αθλημάτων! H σύναψη αυτής της συνεργασίας είναι άλλωστε, πλήρως ευθυγραμμισμένη με τα αθλητικά ιδεώδη που χαρακτηρίζουν το brand της Μarine Τours και συνεχίζει επάξια το δρόμο που έχουμε χαράξει τα τελευταία χρόνια για τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού.”