Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και γόνιμα συμπεράσματα για τον ναυτιλιακό κλάδο, το 7o συνέδριο Maritime Trends Conference

Με πρωτοφανή επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 7th Maritime Trends Conference, το οποίο διοργανώθηκε στις 18 Μαΐου 2019, από τη Marine Tours με την υποστήριξη της Etihad Airways και υπό την Ακαδημαϊκή Αιγίδα των Deree – The American College of Greece και Alba Graduate Business School, The American College of Greece.

Το Συνέδριο είχε ως στόχο του την επιμόρφωση των στελεχών του Κλάδου, σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις, αλλά και τις προοπτικές της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σύγχρονα πρότυπα αποτελεσματικής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Το θεσμό τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 300 στελέχη από 140 ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς και πλήθος διακεκριμένων εκπροσώπων της ευρύτερης ναυτιλιακής κοινότητας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η συμμετοχή στο Συνέδριο προσφέρθηκε εντελώς δωρεάν στα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, καθώς το Συνέδριο αποτελεί μία από τις ποικίλες δράσεις που υλοποιεί η Marine Tours για τη στήριξη και την προαγωγή της Ελληνικής Ναυτιλίας.